Apparaten en accessoires
Confettura di prugne
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
500 g
Ingrediënten
-
500 g di susine, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi500 g di prugne denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi
-
20 g di succo di limone spremuto fresco
-
250 g di zucchero
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
5028.8 kJ /
1201.9 kcal
Vetten
1.5 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
308.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië