Apparaten en accessoires
Marmellata di arance rosse e peperoncino
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
3 vasetti
Ingrediënten
-
1 peperoncino rosso
-
250 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
-
600 g di arance sanguinelle preferibilmente biologiche, pelate a vivo (900 g circa peso lordo)
-
1 limone preferibilmente biologico, pelato a vivo e senza semi
-
400 g di zucchero
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
259 kJ /
61 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië