Apparaten en accessoires
Cipolline sott'olio
Voorbereiding. 45min
Totaal 361u. 10min
3 vasetti
Ingrediënten
-
1000 g di aceto di vino bianco
-
200 g di vino bianco
-
30 g di zucchero di canna
-
6 foglie di alloro secche
-
1 cucchiaio di sale
-
500 g di cipolline rotonde piccole
-
6 grani di pepe nero
-
400 g di olio extravergine di oliva
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 vasetti
Natrium
7103.2 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
17440.1 kJ /
4168.3 kcal
Vetten
397.4 g
Vezels
14.4 g
Verzadigd vet
61.7 g
Koolhydraten
75.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië