Apparaten en accessoires
Confettura di mele cotogne
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
3 vasetti
Ingrediënten
-
800 g di mele cotogne preferibilmente biologiche, con la buccia e a fettine di 0.5 cm (vedere consiglio 1)
-
200 g di acqua
-
25 g di succo di limone spremuto fresco
-
400 g di zucchero
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 vasetto
Natrium
14.8 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
2802.6 kJ /
669.8 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
174.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië