Apparaten en accessoires
Peperoni alla pugliese
Voorbereiding. 45min
Totaal 721u. 10min
2 vasetti
Ingrediënten
-
1000 g di aceto di vino bianco
-
10 g di sale
-
500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
-
20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
-
2 filetti di acciuga sott'olio
-
1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
-
1 pizzico di basilico secco
-
1 pizzico di prezzemolo
-
50 g olio extravergine di oliva + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Vetten
29.3 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië
Giro d'Italia
40 recepten
Italië
Italië