桂花紫米糕

桂花紫米糕

3.1 9 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 紫米 提前浸泡过夜并沥干水份
    125 克
  • 黑芝麻
    25 克
  • 2 颗
  • 30 克
  • 1 小撮
  • 泡打粉 (optioneel)
    ½ 茶匙
  • 糖桂花
    30 克
  • 混合整粒坚果 切碎
    4 颗
    4 颗 红枣, ,去核切拌
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9 g
Calorieën 1174 kJ / 280 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...