Apparaten en accessoires
Risoto de açafrão e mexilhão
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão50 g
-
700 g água, e 1 cubo de caldo de legumescaldo de legumes caseiro700 g
-
mexilhão limpo1000 g
-
cebola100 g
-
açafrão-da-índia1 c. chá de
-
manteiga60 g
-
concentrado de tomate15 g
-
vinho branco100 g
-
arroz p/ risoto320 g
-
Aneto q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Eiwitten
41 g
Calorieën
0 kJ /
673 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby Pastas e Risotos
71 recepten
Portugal
Portugal