Apparaten en accessoires
Torta di albumi e cioccolato
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
10 fette
Ingrediënten
-
80 g di cioccolato al latte a pezzi
-
120 g di mandorle pelate
-
120 g di farina tipo 00 + q.b.
-
200 g zucchero
-
180 g di albumi (6 circa)
-
120 g di burro fuso + q.b.
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
7 g
Calorieën
1473 kJ /
352 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
La cucina di recupero
10 recepten
Italië
Italië