Apparaten en accessoires
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter20 g
-
braune Champignons geviertelt250 g
-
Milch460 g
-
Sahne100 g
-
Gorgonzola in Stücken150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gnocchi aus dem Kühlregal1000 g
-
Speisestärke30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
22 g
Calorieën
3199 kJ /
764 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
104 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland