Apparaten en accessoires
Orecchiette speck e radicchio
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
3 porzioni
Ingrediënten
-
50 g di cipolla bianca a metà
-
30 g olio extravergine di oliva
-
100 g di speck a listarelle (0,5 cm)
-
150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
-
½ cucchiaino di sale
-
270 g di pasta fresca tipo orecchiette
-
60 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
24.6 g
Calorieën
2271 kJ /
542.7 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
66.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Piatti invernali
10 recepten
Italië
Italië