Apparaten en accessoires
Hígado encebollado al vino de Jerez
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
400 g de cebolla en cuartos
-
4 dientes de ajo
-
60 g de aceite de oliva
-
1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
-
½ cucharadita de pimentón picante
-
500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
-
50 g de vino de Jerez seco
-
1 cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
25.22 g
Calorieën
1433 kJ /
343 kcal
Vetten
21.25 g
Vezels
1.91 g
Koolhydraten
12.67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En 30 minutos
81 recepten
Spanje
Spanje