Apparaten en accessoires
Cebollas rellenas de beicon y queso
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 unidades
Ingrediënten
-
100 g de pan duro del día anterior (en trozos)
-
200 g de queso emmental en trozos
-
6 cebollas medianas (aprox. 160 g c/u)
-
600 g de agua
-
2 - 3 pellizcos de sal
-
2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
200 g de dados de beicon ahumado
-
1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
-
1 cucharadita de tomillo seco
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
17.71 g
Calorieën
1316 kJ /
315 kcal
Vetten
18.57 g
Vezels
3.46 g
Koolhydraten
19.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina al vapor
12 recepten
Spanje
Spanje