Apparaten en accessoires
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
1251 kJ /
358 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten free
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten