Apparaten en accessoires
Terrinas de foie trufado
Voorbereiding. 30min
Totaal 74u.
6 raciones
Ingrediënten
-
1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
-
½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
-
2 cucharaditas de armañac
-
2 cucharaditas de vino dulce
-
2 cucharaditas de sal
-
1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
-
800 g de agua
-
300 g de cubitos de hielo
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Eiwitten
9.17 g
Calorieën
1717 kJ /
411 kcal
Vetten
40.33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
2.75 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Para regalar
12 recepten
Spanje
Spanje
Para regalar
12 recepten
Mexico
Mexico