Apparaten en accessoires
Risotto cuatro quesos
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 raciones
Ingrediënten
-
30 g de chalota
-
20 g de mantequilla
-
10 g de aceite de oliva virgen extra
-
320 g de arroz de grano redondo
-
50 g de vino blanco
-
800 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
50 g de queso ricota escurrido
-
50 g de queso emmental en dados (aprox.1 cm)
-
50 g de mozzarella fresca en trozos
-
50 g de queso gorgonzola en trozos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
13.61 g
Calorieën
2059 kJ /
493 kcal
Vetten
20.95 g
Vezels
1.66 g
Koolhydraten
62.39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina italiana
80 recepten
Spanje
Spanje