Apparaten en accessoires
Bignè al formaggio
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
50 pezzi
Ingrediënten
-
100 g Emmental a pezzi (2-3 cm)
-
80 g di burro a pezzi (1-2 cm)
-
50 g di acqua + q.b. per inumidire
-
100 g di latte
-
2 pizzichi di sale
-
1 pizzico zucchero
-
120 g di farina tipo 00
-
3 uova
-
1 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel) q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
146 kJ /
35 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Antipasti vegetariani
10 recepten
Italië
Italië