Apparaten en accessoires
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 doses
Ingrediënten
-
abóbora cortada em pedaços500 g
-
batata cortada em pedaços200 g
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
feijão-verde cortado em pedaços150 g
-
carne de borrego s/ nervos cortada em cubos120 g
-
água300 g
-
folhas de agrião100 g
-
azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir6 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
26.8 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
681.3 kJ /
162.8 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
16.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby Baby Box
60 recepten
Portugal
Portugal