Compatibele versies
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g batata-doce cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços
- 400 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alface cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 200 g água
- 100 g abóbora cortada em pedaços
- 5 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 591.1 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 77.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108303