Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
Mus z dyni
-
300
g dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
of 300 g dyni piżmowej, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki - 20 g masła
- 50 g miodu
Biszkopt dyniowy
- 230 g mąki tortowej
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- ½ łyżeczki kardamonu, mielonego
- ¼ łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
- 6 jajek
- 150 g cukru
- 1 szczypta soli
Krem dyniowy
- 100 g cukru
- 100 g masła, w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
- 500 g sera mascarpone, w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki
Słodkie orzechy
- 100 g orzechów laskowych
- 100 g migdałów, ze skórką
- 20 g masła
- 60 g cukru trzcinowego, drobnego
- 10 g wody
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
- ¼ łyżeczki kardamonu, mielonego
- 3 - 4 łyżki powideł śliwkowych
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1852.2 kJ / 442.7 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r107520