Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g dried chickpeas
- 80 g dried borlotti beans
- 80 g dried kidney beans
- 1000 g water
Vegetable filling
- 130 g water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 2 garlic cloves
- ⅛ tsp asafoetida (optional - see Tips)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 170 g tomatoes, cut into halves
- 200 g zucchini, trimmed and cut into quarters
- 70 g celery stalks, cut into quarters
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g red wine
- 50 g tomato paste
- 100 g fresh field mushrooms, cut into slices (5 mm)
Sweet potato topping
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 250 g full cream milk
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1639.7 kJ / 390.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 943.7 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r107116