Apparaten en accessoires
Bloque helado de chocolate y café con higos
Voorbereiding. 15min
Totaal 28u. 15min
10 porción
Ingrediënten
-
170 g de agua
-
2 cucharadas de café soluble
-
170 g de higos secos (y 5 higos más en mitades para decorar)
-
600 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
40 g de crema de whisky, (p.ej. Baileys®)40 g de licor de café
-
10 - 15 g de azúcar glass (optioneel)
-
300 g de chocolate amargo en trozos
-
50 g de mantequilla
-
4 - 5 virutas de chocolate
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
4 g
Calorieën
1970 kJ /
471 kcal
Vetten
37 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
62 recepten
Mexico
Mexico