Apparaten en accessoires
Sugo all'arrabbiata
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
8 porzioni
Ingrediënten
-
800 g di pomodori pelati freschi a metà
-
2 spicchi di aglio
-
40 g di cipolla a pezzi
-
1 peperoncino rosso
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti (1 cm)
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
448.4 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
643.1 kJ /
153.7 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
5.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sughi rossi
10 recepten
Italië
Italië