Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 200 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 150 g de lardons
- 1 œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les paupiettes aux olives
- 4 escalopes de veau (env. 120 g chacune)
- 20 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe rase d'huile d'olive
- 120 g de tomates concassées en conserve
- 40 g de vin blanc sec
- 50 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe rase de fond de veau déshydraté
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r104978