Apparaten en accessoires
Calabaza rellena a la provenzal
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 raciones
Ingrediënten
-
1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
-
1000 g de agua
-
2 - 3 dientes de ajo
-
30 g de aceite
-
300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
-
200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
-
2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
-
2 pellizcos de sal
-
2 pellizcos de pimienta molida
-
80 - 100 g de requesón (optioneel)
-
200 g de mozzarella rallada
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
698.7 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1473 kJ /
352 kcal
Vetten
26.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 169
35 recepten
Spanje
Spanje