Compatibele versies
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mix di formaggi
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (3-4 cm)
Ripieno
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di cimette di broccolo romanesco (peso netto)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di ricotta, scolata dal suo siero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 16 pezzi di pasta secca tipo cannelloni, (circa 180 g)
Sugo al sedano
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di carote a pezzi grossolani
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di gambi di sedano a fettine (0,5 - 1 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3410 kJ / 815 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r103552