Apparaten en accessoires
Zuppa inglese in verrina
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
4 porzioni
Ingrediënten
-
100 g zucchero
-
1 pezzo di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
-
40 g di farina tipo 00
-
450 g di latte
-
50 g di limoncello
-
2 uova
-
1 tuorlo
-
25 g di cacao amaro in polvere
-
½ cucchiaino di cannella in polvere
-
8 biscotti savoiardi
-
100 g di Alchermes
-
4 cucchiai di confettura di amarene
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
2234 kJ /
534 kcal
Vetten
11.6 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
80.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ricette gourmet
10 recepten
Italië
Italië