Chinese Noodles with Vegetables
TM6 TM5 TM31

Chinese Noodles with Vegetables

4.3 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g carrot, cut in pieces
  • 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
  • 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
  • 40 g fresh king oyster mushrooms
  • 40 g fresh enokitake mushrooms
  • 90 g tomatoes, quartered
  • 20 g olive oil
  • 10 g soy sauce
  • 1000 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    of 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g thick wheat noodles
  • 100 g firm tofu, coarsely chopped
  • 50 g mangetout
  • 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 Tbsp vinegar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2792 kJ / 667 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
104 g
Vetten
14 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r102863