Apparaten en accessoires
Bombons de caramelo
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
20 unidades
Ingrediënten
Recheio de caramelo
-
açúcar mascavado100 g
-
manteiga100 g
-
natas c/ 35% de gordura100 g
-
caramelo líquido20 g
-
sumo de limão1 c. chá de
Bombons
-
chocolate de leite partido em pedaços250 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Natrium
16.2 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
597.7 kJ /
142.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
59 recepten
Portugal
Portugal
Chocolate
59 recepten
Portugal
Portugal