Appareils et accessoires
Cantonese Custard Lava Mooncake
Prép. 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingrédients
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
64.1 mg
Protides
6.1 g
Calories
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
20.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Traditional Mooncake
2h 15min
Singapore Chilli Crab
50min
Steamed Siew Mai
5h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Steamed Papaya Milk
50min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Cereal Prawns
30min