Appareils et accessoires
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Prép. 15min
Total 4h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker30 g
-
avocado400 g
-
citroensap50 g
-
eiwitten2
-
chocoladedruppels50 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten100 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken130 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
melk150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
42.6 mg
Protides
8.7 g
Calories
1829.4 kJ /
437.3 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
8.8 g
Graisses saturées
11.1 g
Glucides
32.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete Zomer: Desserts en Milkshakes
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min