Appareils et accessoires
Chicago deep dish-pizza
Prép. 30min
Total 1h 35min
4 porties
Ingrédients
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
1 tl gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1594.5 mg
Protides
34.8 g
Calories
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Lipides
40.1 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
55.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation