Appareils et accessoires
Pandan Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
128.1 mg
Protides
5.4 g
Calories
577 kJ /
137.9 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Brak ocen
Char Kway Teow
25 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Singapore Laksa
55 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Cereal Prawns
30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Curry Fish Head
Brak ocen