Appareils et accessoires
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Solero Cream
-
tinned peaches drained, reserving juice240 g
-
fresh mango flesh peeled100 g
-
digestive biscuits40 g
-
whipping cream150 g
-
quark (curd cheese)vanilla quark150 g
-
caster sugar2 tsp
-
whipped cream stabiliser (optionnel)1 tsp
Finalisation
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh tuna approx. 4 steaks (150 g each)600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper4 - 5 pinches
-
jasmine rice200 g
-
water400 g
-
onion quartered50 g
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers drained10 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
cherry tomatoes300 g
-
white wine50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1373.2 mg
Protides
46.6 g
Calories
2860.8 kJ /
683.8 kcal
Lipides
30.5 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
ABC Soup
1 godz. 10 min
Cod and Spinach Soup
40 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Temaki Sushi
1 godz.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
One Pot Noodles
30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min