Appareils et accessoires
Zalm met rijst en champignons
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
637.7 mg
Protides
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
68.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Russische salade
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h