Appareils et accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Prép. 25min
Total 2h 20min
4 portie
Ingrédients
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1365.4 mg
Protides
70.9 g
Calories
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Lipides
95.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
48.6 g
Glucides
4.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Vanille-ijs
12h
Pasta met crème van pistache
30min