Appareils et accessoires
Rijstschotel met appelen
Prép. 30min
Total 1h 45min
10 portie
Ingrédients
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optionnel) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optionnel) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optionnel)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
91.9 mg
Protides
9.7 g
Calories
1556.6 kJ /
372 kcal
Lipides
18.4 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
44.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Pindakaas Crackers
35min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Crème pâtissière
15min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h