Appareils et accessoires
Aardappelen met Varkensribbetjes
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
185.4 mg
Protides
29 g
Calories
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
41.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Kimchi mac&cheese
50min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Tiramisu Smoothie
5min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation