Appareils et accessoires
Tunesische Chorba
Prép. 10min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (optionnel)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
471 mg
Protides
31 g
Calories
2705 kJ /
638.8 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
104.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Kip met citroen
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Mexicaanse kippensoep
40min
Batbout met kaas
30min
Zeevruchtensoep
30min