Appareils et accessoires
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Prép. 10min
Total 20min
6 portie
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1500.9 mg
Protides
17.7 g
Calories
1791 kJ /
428.1 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
56.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Speltbrood
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min