Appareils et accessoires
Salmorejo
Prép. 10min
Total 10min
6 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1074.3 mg
Protides
13.6 g
Calories
1799.2 kJ /
430 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Kokos Dahl
25min