Appareils et accessoires
Gazpacho
Prép. 10min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
616 kJ /
146 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.4 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Crème anglaise
15min
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Venkelsapje
10min
Borscht
50min
Vichyssoise met pasta
35min
Boekweit met champignons
25min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Hummus van rode biet
10min