Appareils et accessoires
Orange Pound Cake
Prép. 15min
Total 1h 15min
8 portion
Ingrédients
-
sunflower oil to grease
-
all purpose white flour to dust
-
sugar255 g
-
orange zest1
-
orange unpeeled, cut into quarters1
-
egg, large (65-70 g)3
-
sunflower oil85 g
-
130 g heavy cream, 35% fatplain yogurt130 g
-
all purpose white flour255 g
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
-
sugar to sprinkle
-
orange (optionnel) slices2 - 3
-
mint leave, fresh (optionnel) to garnish, to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
235.1 mg
Protides
7.2 g
Calories
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Lipides
14 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
59.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade we Trust
37 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Orange sponge cake
1h
Blueberry Coffee Cake
1h
Chocolate Chip Cookies
50min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Banana bread
1h 40min
Traditional minestrone
45min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Chewy chocolate brownies
35min