Appareils et accessoires
Stir-Fried Vegetables
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
pak choi or other green vegetables11 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
342.1 mg
Protides
1.4 g
Calories
196 kJ /
46.8 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
2.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Steamed Whole Fish
45min
Eggplant Sauté
30min
Stir-fried vegetables
10min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Stir fried broccoli with carrot
15min