Appareils et accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prép. 30min
Total 4h 40min
16 portion
Ingrédients
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
251.8 mg
Protides
4.9 g
Calories
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club CA - 1st edition
18 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Buffalo Cauliflower Bites
Pas d’évaluation
Vanilla Yogurt
12h 20min
Temaki Sushi
1h
Triple Chocolate Muffins
1h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Acai Nice Cream
10min
Honey Sesame Snaps
2h
Wholegrain hamburger buns
2h 50min
Triple Chocolate Muffins
1h
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Pas d’évaluation