Appareils et accessoires
Sichuan Chili Oil
Prép. 5min
Total 50min
3 jar
Ingrédients
-
bird's eye chilli, dried (see Tip)45 g
-
chilli, dried any kind (and any level of heat)45 g
-
canola oil255 g
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
cardamom pods3
-
bay leaf, dried4
-
sesame seed, toasted2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
4 mg
Protides
1.7 g
Calories
3263.7 kJ /
780 kcal
Lipides
85.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club CA - 1st edition
18 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Lemang Paper Cup
1h 25min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Begedil Daging
30min
Beef Rendang
1h 30min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min