Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
TM6

Spiralized Cold Korean Cucumber Salad

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 450 g English cucumbers, ends trimmed to fit feeder(see Tip)
  • 1 red chilli, fresh, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
  • 5 g fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 1 tbsp gochugaru, Korean chilli paste
    ou 1 tbsp chilli powder
  • 1 tbsp rice vinegar
  • ½ tsp sugar
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 2 pinches salt
  • sesame seed, white, to sprinkle

Infos nut.
par 1 portion
Calories
484.3 kJ / 115.8 kcal
Protides
3 g
Glucides
10.5 g
Lipides
8.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
3.4 g
Sodium
494.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives