Appareils et accessoires
Spiralized spicy pickled carrots
Prép. 20min
Total 30min
3 jars
Ingrédients
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
115.2 mg
Protides
2.8 g
Calories
996.9 kJ /
238.3 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
54.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Pizza Bianca
40 Min
Traditional minestrone
45 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min