Appareils et accessoires
Melon and cucumber sour mocktail
Prép. 10min
Total 15min
4 glasses
Ingrédients
-
honeydew melon flesh only, cut into pieces400 g
-
cucumber peeled and cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only, plus extra, to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
freshly squeezed lime juice50 g
-
egg white1
-
ice cubes plus extra, to serve500 g
-
agave syrup to taste40 - 60 g
-
tonic water to taste200 - 250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
40.8 mg
Protides
2.1 g
Calories
467.4 kJ /
111.7 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
27.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mocktails
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Mushroom Rice
30min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Mushroom Fettuccini
40min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min