Appareils et accessoires
Squid ink pasta
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
99.6 mg
Protides
7.9 g
Calories
1015 kJ /
242.6 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black limited edition Thermomix®
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salted Egg Yolk Custard Buns
Pas d’évaluation
Béchamel Sauce
Pas d’évaluation
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1h
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Pas d’évaluation
Emu Stew (Mark Olive)
25min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Madurese chicken satay
1h 30min