Appareils et accessoires
Traditional cocktail sauce
Prép. 5min
Total 5min
390 g
Ingrédients
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Niveau
facile
Infos nut. par 20 gram
Sodium
92.6 mg
Protides
0.5 g
Calories
546 kJ /
130 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Chilli lime sauce
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Hollandaise sauce
15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Garlic and herb butter
10min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Citrus seafood salad
1h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min